Aholku azkarra: ezabatu eduki guztia zure zune HD-tik saldu aurretik

Zune HD linean edo beste norbaiti saldu aurretik, seguruenik, bere eduki guztia ezabatu nahi izango duzu. Hemen Zune Desktop Player-en bidez eduki guztiak nola ezabatu erakutsiko dugu.

Entxufatu Zune ordenagailura eta abiarazi Zune erreproduzitzailea. Ondoren, egin klik Zune ikonoan pantailaren beheko ezkerreko izkinan.

sshot-2010-08-03-[19-18-26]

Hurrengo pantailan Egin klik Ezarpenak botoian.

sshot-2010-08-03-[19-18-52]

Orain, Gailuaren ezarpenetan klik egin Eduki guztia botoian Ezabatu Jokalari aukerak.

sshot-2010-08-03-[19-19-14]

Egin klik Bai konfirmazio mezuan.

sshot-2010-08-03-[19-19-42]

Orain itxaron musika, argazki, aplikazio, bideo guztiak … eta ezabatzen diren bitartean.

sshot-2010-08-03-[19-20-03]

Osatu ondoren gailuaren pantailara itzuliko zara eta erreproduzitzailean ez dagoela edukirik ikusiko duzu.

sshot-2010-08-03-[19-22-40]

Aurretik zure Zune izena jarri eta saldu bazenuen, ziurrenik Zune izena ere aldatu nahi izango duzu.

sshot-2010-08-03-[19-38-31]

Posta bidali aurretik, ziurtatu erabat itzali behar duzula, mantendu botoia gainean 3 segundo. Gero itzaliko den pantaila bistaratuko da. Baliteke berreskuratzeko moduan ere abiarazi nahi izatea. Itzali guztiz eta abiarazten den bitartean, mantendu sakatuta ezkerreko aldean multimedia botoiak eta Hasiera botoia. Honek berrezarri egingo du eta erabiltzaile berriak berriro konektatu eta Zune Desktop Player-en bidez konfiguratu beharko du.